Gratis onlinepuzzels.

Laatste nieuwe puzzels:

Gebruik bij voorkeur een pc/laptop of een tablet. Op een smartphone lukt het meestal ook wel door de puzzel te verkleinen. Wanneer de puzzel vergroot is en de omschrijvingen niet meer (helemaal) leesbaar zijn, verschijnt er automatisch een zwarte omschrijvingsbalk met rode letters. Verder wijst de onlinepuzzel zichzelf uit. Invullen is kinderspel. De moeilijkheidsgraad van de puzzels varieert van gemiddeld tot heel moeilijk.


Klik op het menu hieronder voor een lijst van alle puzzels in die categorie.


Krijg je graag bericht van elke update, zodat je kan zien welke puzzel is verschenen? Vul dan dit formuliertje even in. Deze informatie wordt op geen enkele manier met derden gedeeld. Uitschrijven kan door op de link in de e-mail te klikken.


Fan van mijn puzzels? Een PayPal-gift houdt deze pagina gratis! De kosten om dit project te verwezenlijken waren namelijk niet min. Klik op de “$$$$$ doneren”-afbeelding en je wordt doorgestuurd naar de site van PayPal. Een PayPal-rekening is niet nodig.
Hartelijk dank bij voorbaat!


Voor meer klassieke puzzels van mijn hand + sudoku’s + andere spelletjes verwijs ik je graag door naar de website van Plus Magazine in Nederland, met vele tientallen puzzels in het archief.


%d bloggers liken dit: