Excuuspuzzels 7/12/2021

Het komt gelukkig heel erg weinig voor, maar wanneer puzzelaars mij op de hoogte brengen van een ernstige fout in een puzzel, antwoord ik doorgaans met enkele excuuspuzzels om het leed enigszins te verzachten. Vanaf nu deel ik die ook met jullie, beste puzzelvrienden. Klik hier voor een zip-bestandje met daarin twee afdrukbare excuuspuzzels (een makkelijke woordzoeker en een redelijk moeilijk kruiswoordraadsel), de oplossingen ervan en de correcte versie van de woordzoeker uit Plus Puzzels waarin het woord EIERREK ontbrak. Of met andere woorden: drie gratis afdrukbare puzzels. Veel plezier ermee!

Eén opmerking over 'Excuuspuzzels 7/12/2021'

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: