Vertaalwoordzoeker NL->EN

Vind de Engelse vertalingen van de gegeven woorden. Zij liggen horizontaal, verticaal, en diagonaal in het rooster verstopt. De correct gevonden woorden worden automatisch uit de lijst gewist. Bij correcte invulling vormen de overblijvende letters een uitroep die als oplossing verschijnt. Gebruik ‘check’ om al wat per ongeluk of verkeerd weggestreept is te wissen. Veel succes!

Wil je een melding krijgen wanneer er een nieuwe puzzel op de site verschijnt? Schrijf je dan in via dit formuliertje.

2 gedachten over “Vertaalwoordzoeker NL->EN

  1. Leuk, zo’n vertaalwoordzoeker, maar ook best pittig. Je kunt nl. niet zomaar zoeken naar een woord uit een lijstje. Je moet eerst de juiste vertalingen vinden en dat is niet altijd even makkelijk want vaak kunnen woorden op vele manieren worden vertaald. Lastiger dus dan een Nederlandstalige woordzoeker waar de zoekwoorden er gewoon naast zijn vermeld, maar wel top! En dubbel zoveel puzzelfun! 😉 Doe zo voort! T👍p!

    1. Dankjewel John! Ik blijf de applet tweaken waar ik maar kan. Heel dit onlinegegeven heeft mijn creativiteit een boost gegeven, wat hoognodig was. Er zit dus zeker nog wat in de puzzelpijplijn. Het moet alleen nog rijpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: